Rabu, 21 Maret 2018

EQUI brengt durfkapitaalinvesteringen in het moderne technologische tijdperk.

Invoering

EQUI is de opwindende eenwording van een nieuwe cryptocurrency met een innovatief investeringsplatform. Gebouwd op Ethereum Blockchain-technologie, zal EQUI de traditionele venture-investeringsmarkt verstoren en de cryptogemeenschap in staat stellen deel te nemen aan de volgende generatie durfkapitaalinvesteerders.

EQUI zal hoogwaardige investeringsmogelijkheden in activa uit de echte wereld, technologiebedrijven van de volgende generatie en ondernemingen met het vermogen om een ​​revolutie in de markten teweeg te brengen. EQUI zal innovators voorstaan ​​en hen ondersteunen door uitgebreide bedrijfskennis, begeleiding en inzicht te bieden om hun onderneming in staat te stellen tot bloei te komen.

Bij de lancering zullen EQUI-deelnemers tokens bezitten die kunnen worden verhandeld op beurzen die lijken op een cryptocurrency. De ICO zal de ontwikkeling mogelijk maken van ons EQUI-platform, dat de investeringsmogelijkheden zal laten zien. EQUIGoken-eigenaren hebben de mogelijkheid hun tokens over te dragen naar het EQUI platiform, zodat ze zich kunnen richten op opkomende ondernemingen en mogelijk profiteren van grote beleggingsresultaten en -beloningen.

EQUI tracht deelnemers te belonen die onze visie delen en 75% netto rendement bieden aan degenen die hun EQUItokens investeren in onderliggende investeringsprojecten die op het EQUI-platform worden getoond. Daarnaast worden bonustokens uitgegeven via een loyaliteitsprogramma aan spelers met tokens die op het platform worden gehouden of op deze platformen worden geïnvesteerd. EQUI, opgericht en geleid door een team van succesvolle ondernemers, zal een portaal bieden voor de investeringswereld om de innovators van morgen te ondersteunen bij het realiseren van hun zakelijke ambities en hun stempel op de toekomst te drukken.

logo equi

Wat is EQUI ?

EQUI is de fusie van een nieuwe cryptocurrency met een revolutionair investeringsplatform gebouwd op blockchain-technologie. De mogelijkheid deel uit te maken van een krachtige nieuwe beleggingsbeweging. EQUI overbrugt de crypto-community met de traditionele venture capital-markt.


VISIE

Door durfkapitaal in het moderne technologische tijdperk te brengen, kan het individuen macht combineren en deelnemen aan de traditioneel messaged-investeringssector voor instellingen en individuen met een hoog eigen vermogen.

1. Visionaire ondernemer

Ondersteund door het bestuur van succesvolle en visionaire ondernemers, maakt EQUI gebruik van een brede collectieve connectiviteit en een wereldwijd netwerk om innovatieve ondernemers en bedrijven te identificeren die zullen excelleren van injecties, niet alleen van kapitaal, maar ook van operationele en strategische vaardigheden.

2. Transformatie

Het EQUI-team biedt mentoring, middelen, operationele ondersteuning en strategisch advies om ambitieuze ondernemingen in ondernemerschap in staat te stellen te groeien en te slagen. Deze waardevolle input helpt om geweldige ideeën om te zetten in realiteit en om succesvolle bedrijven op te bouwen die voor alle belanghebbenden een versneld kapitaalrendement genereren.

3. Blockchain

EQUI is van mening dat blockchain-technologie bedrijven en toekomstige levensstijlen radicaal zal veranderen. Met behulp van blockchain-technologie zal het EQUI-platform deze kansen aantonen en investeerders in staat stellen deel te nemen aan de volgende generatie succesvolle bedrijven


Wat zijn EQUI Credits ?

EQUIcredits maken deel uit van de Beloningsbeloningsstructuur. Beleggers die EQUItokens verbinden aan projecten op het EQUI-platform zullen deelnemen aan het loyaliteitsprogramma EQUIcredits. De toewijzing van EQUIcredits komt overeen met 5% van de geïnvesteerde EQUItokens van de deelnemers. EQUIcredits die worden toegekend, worden aan het einde van elk jaar geconverteerd naar EQUItokens en overgebracht naar EQUI-portefeuilles. De generatie EQUIcredits is afgeleid van een jaarlijkse toename van 5% van het totale EQUItoken-aanbod.


Wat is Ventura Capital ?

Risicokapitaal is een vorm van financiering die door individuen, bedrijven of instellingen wordt verstrekt aan kleine, jonge, opkomende bedrijven die geacht worden een hoog groeipotentieel te hebben, maar geen toegang hebben tot aandelenmarkten. Dergelijke beleggingen worden over het algemeen geclassificeerd als een hoger risico aangezien de bedrijven minder ontwikkeld zijn en het geïnvesteerde kapitaal vaak illiquide is. Wanneer de juiste ondernemingen worden geselecteerd, zijn deze bedrijven echter in staat om een indrukwekkend rendement te behalen.

Voorstel

EQUI wordt een duurzaam investeringsplatform. Met Ethereum blockchain-technologie kunnen alle in aanmerking komende deelnemers profiteren van de gegenereerde returns. De unieke beloningsstructuur van EQUI is gericht op het leveren van beter rendement aan degenen die onze visie en doelstellingen delen bij het ondersteunen van de volgende generatie van ondernemerssucces.

De EQUI-propositie biedt deelnemers zowel flexibiliteit als controle bij het maken van
investeringsbeslissingen. EQUI-tokens kunnen om verschillende redenen worden gekocht :

1. Investor
Beleggers zijn die deelnemers die EQUItokens binden aan het EQUI-platform en hun tokens toepassen op projecten. De mate van betrokkenheid is volledig flexibel en wordt bepaald door de eetlust van de belegger in een bepaald project. Beleggers ontvangen 75% (pro-rata) van de netto winst * gegenereerd uit projecten waarin ze beleggen.

2. Houder
Houders zijn die deelnemers die hun EQUItokens overdragen naar het EQUI-platform, maar hun tokens nog moeten toewijzen aan projecten. Houders nemen deel aan het EQUI-loyaliteitsprogramma, zolang hun tokens op het EQUI-platform blijven.

3. Handelaar
Handelaren zijn deelnemers van wie de EQUItokens buiten het EQUI-platform staan. Ze hebben geen toegang tot de investeringsmogelijkheden of het EQUI-loyaliteitsprogramma en profiteren alleen van elke verhoging van de tokenprijs. Een handelaar kan beslissen om EQUItokens terug naar het EQUI-platform te verplaatsen voor investering of om zijn EQUI-portemonnee op te slaan.

Samenvatting van beleggingsstrategieën en rendement



Token and ICO

EQUI lanceert een ICO voor early adopters die onze visie willen ondersteunen. Onze token-verkoop zal de versnelling van de technische ontwikkeling en alle andere aspecten van het bedrijf mogelijk maken, inclusief infrastructuur en extra personeel.

Een voorverkoop loopt van 1 maart tot 15 maart 2018. Een minimuminvesteringsniveau van $ 100.000 is vereist om deel te nemen aan de voorverkoop.

De openbare ICO zal lopen van 15 maart tot 12 april 2018. Een minimuminvesteringsniveau van $ 100 is van toepassing op de openbare ICO, op voorwaarde dat deelnemers voldoen aan de wettelijke richtlijnen die op onze website staan vermeld.

- ActivAanduiding : EQUI
- Totale tokenvoorziening : 250 miljoen EQUItokens
- Prijs in USD : $ 0,50
- BETAALBAAR IN : Bitcoins (BTC), Ether (ETH), Litecoins (LTC), Ripple (XRP)

Bonusstructuur

Bonuspremies worden verstrekt aan early adopters. Het tijdschema voor de lancering van de ICO is als volgt :


Alle openingstijden zijn 12:00 GMT



Token Distributie



De distributie van EQUItokens is gericht op het creëren van langetermijnwaarde voor beleggers:


-  65% van de tokens wordt beschikbaar gesteld aan het publiek via de voorverkoop en ICO
werkwijze.
- 12% wordt gedistribueerd naar de EQUI-oprichters, met een inloopperiode van zes maanden.
- 15% wordt driemaandelijks verdeeld over het EQUI-team, over een periode van twee jaar, met een inlogperiode van zes maanden.
- 6% zal driemaandelijks worden verdeeld onder de Adviesraad, over een periode van twee jaar, onder voorbehoud van een inlegperiode van zes maanden.
- 2% is beschikbaar voor Bounty Rewards.


EQUI-platform


Platformoverzicht

EQUI zal gebruik maken van de gevestigde Ethereum-blockchain om inloggegevens, informatie en transacties te verwerken en op te slaan, waaronder de verwerving van projectinzetten, winstverdeling, inzet van beleggingsrendementen en beleggersbeloningen. Het gebruik van Smart Contracts, geschreven in Solidity en opgesteld voor Ethereum Virtual Machine, garandeert veiligheid, betrouwbaarheid en transparantie voor alle EQUI-deelnemers.

Het EQUItoken is een standaard ERC20-token dat uitsluitend is ontworpen voor gebruik op het EQUI-platform. Het stelt gebruikers in staat deel te nemen aan EQUI-investeringsprojecten. Als de deelnemer het token wil behouden, kan het veilig worden opgeslagen op het EQUI-platform voor toekomstige investeringen of worden verhandeld via openbare uitwisselingen.

EQUI is een webgebaseerde applicatie die toegankelijk is via elke compatibele webbrowser. Na de ICO zal het platform volledig worden ontwikkeld met behulp van de ingezamelde fondsen. Het is gebruiksvriendelijk, esthetisch aantrekkelijk en biedt alle relevante informatie voor een belegger om zijn investeringen te plannen en zijn portfolio te herzien.

1. registratie
De deelnemer voltooit het Know Your Customer-proces (KYC-proces) om te valideren of hij in aanmerking komt om het platform te gebruiken. Zodra dit met succes is voltooid, wordt een EQUI-profiel gemaakt met een unieke Ethereum-portemonnee, die de mogelijkheid biedt om EQUItokens-aangiften te deponeren.

2. Projectinvestering
Elk project dat op het platform wordt getoond, wordt opgeslagen met behulp van een reeks slimme contracten die alle informatie met betrekking tot het project bevatten, inclusief geschatte projectvolwassenheid, doelstellingen en caps. Deelnemers gebruiken hun EQUItokens om een ​​belang in een project te verwerven.

3. Dashboard
EQUItoken-houders hebben toegang tot een gepersonaliseerd dashboard dat zal zorgen
details van EQUItoken-reserves en geïnvesteerde projecten.

4. Beleggingsresultaten
Op de vervaldag van een project worden de rendementen in de betreffende verhoudingen verdeeld als een Ether-storting in de EQUI-portefeuille. Ether kan worden opgeslagen in de EQUI-portemonnee, worden overgedragen of worden gebruikt voor verdere investeringen binnen het EQUI-platform.

5. Platformbeloningen - EQUIToken Loyaliteitsprogramma
Elk jaar neemt het EQUItoken-aanbod met 5% toe. Deze tokens worden verzonden naar de EQUI Capital-treasury-rekening. Naar goeddunken van het EQUI Capital-team kunnen deze tokens worden gedistribueerd naar gebruikers als een loyaliteitspromotieprogramma. Alleen die tokenhouders die in een project hebben geïnvesteerd of EQUItokens in hun EQUI Capital-portemonnee houden, komen in aanmerking voor loyaliteitstoken.

6. Regulatie
We verwachten dat het EQUI-platform zelf zal worden beschouwd als een ongereguleerde collectieve investeringsregeling (UCIS) conform de wettelijke regelgeving van het VK en FCA-richtlijnen, wat de mening is van onze juridisch adviseur. Dit betekent dat de regeling wordt beheerd door een geautoriseerde FCA-persoon, die beleggers geruststelt dat hun rechten uit hoofde van slimme contracten waaraan zij zich committeren aan beleggingen, correct worden beheerd.


Roadmap

September 2017
- Voorbereiding van de whitepaper
- ICO-voorbereiding
- Teamvorming
- Algemene voorwaarden

Oktober 2017
- Regulatory & compliance opgezet
- Platform ontwikkeling voorbereiding
- Platformmodellen
- Website ontwerp

November 2017
- Platformontwikkeling is gestart
- Backoffice systeem
- Gebruikersregistratie opgezet
- EQUItoken-code voltooid
- EQUItoken loyaliteitsprogramma
- EQUiwallet creatie

December 2017
- Platformontwikkeling
- Backoffice systeem
- Front-end platform functionaliteit
- ICO-bètatests op de website zijn gestart
- ICO smart contract
- Beveiligingsaudit

Januari - februari 2018
- Beveiligingsaudit (2)
- ICO-aankondiging
- Promotionele activiteiten

Maart - april 2018
- Pre ICO (1 - 15 maart)
- ICO begint (15 maart)
- ICO sluit (12 april)
- EQUItoken-distributie (17 april)
- Gebruikersregistratie
- Storten / opnemen van geld

Plannen voor de toekomst

1. Toekomstplannen Q2 2018 (FASE 1)
    - Platform bèta - gelanceerd voor testen
    - Platform lancering
    - Investeringsprojecten toegevoegd aan platform

2. Toekomstplannen Q2 2018 (FASE 2)
    - Integreer nieuwe crypto-stortingsmethoden
    - Integreer fiatafzettingen
    - Integreer PSD2-protocol om EQUI-platform te koppelen aan bankrekeningen
    - Start uitwisselingsgesprekken

3. Toekomstplannen Q3 2018
    - Native platform-applicatie voor Android en iOS
    - Potentiële integratie met crypto-uitwisselingen
    - Projectuitwisseling op de secundaire markt


Kernteam

Doug Barrowman
Doug Barrowman
Lead Founder

Doug is een ervaren en succesvolle zakenman die zijn hele carrière heeft geïnvesteerd in en actief is geweest in het bedrijfsleven. Scotsman is van origine, Doug studeerde in 1985 af in bedrijfswetenschappen aan de Universiteit van Glasgow. In 1988 kwalificeerde hij zich vervolgens als Chartered Accountant bij Deloitte Haskins en Sells.

Leeftijd 22, zijn eerste onderneming was om 3 paintball-sites in Schotland te openen. Er volgden prijzen en zijn succes resulteerde in een internationale private equity-groep, 3i, die hem bij zijn investeringsteam aanwierf. In 1992 besloot hij opnieuw zelfstandig te gaan opereren en een succesvolle bedrijfsfinanciënpraktijk op te zetten en uit te bouwen, die hij in 1999 verliet om zich te concentreren op zijn privéinvesteringsvehikel, Aston Ventures.

In de loop van de volgende 10 jaar, Aston Ventures 13 overnames van oude economie bedrijven met een totale omzet van meer dan £ 400million. De afgelopen jaren heeft Aston zich gericht op technologie-investeringen en leidde in 2017 de overname van de voormalige technologieeenhoorn VE Global. Sinds 2008 heeft Doug de Knox-groep van bedrijven gebouwd en, als oprichter en voorzitter, overziet hij een diverse en succesvolle verzameling van bedrijven waarvan de bedrijfsactiviteiten Private Equity, Property en Wealth Management omvatten. Knox heeft meer dan 350 medewerkers in dienst op een aantal internationale locaties en heeft fondsen onder beheer en administratie die £ 3 miljard benaderen.

EQUI is het geesteskind van Doug's omarming van Blockchain-technologie en een passie voor wat de cryptocurrency-markt kan bereiken. In 2017 lanceerde Doug met succes de eerste grootschalige vastgoedontwikkeling die beschikbaar was voor verkoop in Bitcoin. EQUI zal een nieuwe primeur zijn; het aanbieden van risicokapitaalkansen ondersteund door toonaangevende ondernemers naar de crypto-community.

Baroness Mone Of Mayfair, OBE
Baroness Mone Of Mayfair, OBE
Mede-oprichter

Michelle is een van de meest invloedrijke zakenvrouwen in het Verenigd Koninkrijk en een bekroonde ondernemer. Zij is de benoemde Start-Up Business tsaar voor de Britse regering en een toonaangevende pleitbezorger voor vrouwelijke gelijkheid op de werkplek.

Michelle kwam uit een achtergestelde positie om Ultimo Brands International op te richten en te beheren. Haar lingerie-imperium overspande de wereld en in 2000 won ze de felbegeerde titel van World Young Business Achiever bij het Epcot Center in Florida. In hetzelfde jaar ontving ze ook de Business Woman of the Year Award tijdens de Corporate Elite Awards in Londen. In 2010 ontving Michelle een OBE van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II vanwege haar uitstekende bijdrage aan het bedrijfsleven, en ze werd in 2015 verder geëerd met een Life Peerage voor het Britse House of Lords door de Britse premier.

Nadat Ultimo een wereldwijd succes was, besloot Michelle dat het tijd was om het bedrijf te verlaten en in 2014 werd het verkocht aan MAS Holdings. Ze heeft een aantal andere zakelijke belangen, waaronder zowel juwelen en interieurontwerp, wereldwijd sprekende en mentorschapsprogramma's. De afgelopen jaren heeft ze geïnvesteerd in technologiebedrijven en haar interesses in de cryptocurrency markt voortgezet. In 2017 stond zij centraal bij de lancering van de ontwikkeling van twee woontorens en een winkelcomplex in Dubai, ter waarde van $ 250 miljoen, voor de cryptocurrency-gemeenschap.

Andrei Karpushonak
Hoofd van de ontwikkeling


Andrei is een software engineer met uitgebreide ervaring bij internationale bedrijven zoals Motorola, BetVictor en Coral. Hij is een specialist in software-architectuur en -ontwerp en bouwt robuuste en schaalbare oplossingen voor een verscheidenheid aan concepten met een specifieke focus op blockchain-gerelateerde technologie. Hij is een kampioen van de crypto-gemeenschap en organiseert CryptoMarbella Meetup, waarin de gemeenschap in Zuid-Spanje samenkomt.

Nerys Roberts
Marketing directeur

Nerys is een Chartered Marketer en heeft 30 jaar lang marketingdiensten uitgevoerd, gespecialiseerd in bankieren, verzekeren en financieren. Ze heeft een Masters in Business Administration en een diploma in Digital Marketing. Nerys vervoegde de Knox-groep van bedrijven als Group Marketing Director in 2013 en was in 2017 betrokken bij de lancering van Aston Plaza and Residences, de eerste off-plan vastgoedontwikkeling die beschikbaar was om online in Bitcoin te kopen.

Nicholas Graham
Hoofd van de klantenservice

Nicholas werkt al bijna 20 jaar op het gebied van financiële technologie en biedt ondersteuning aan belanghebbenden over de hele wereld, waaronder Santander, Barclays, Jupiter Asset Management, Legal & General en Virgin Money. Groeien van een wereldwijde trouble shooter bij Standard & Poor's tot softwaretestmanager; naar het runnen van een client operations divisie voor IRESS UK. Nicholas heeft sterke punten in het ontwikkelen van een naadloze gebruikerservaring en het bouwen van een cultuur gericht op klantensucces.

Sim Singh-Landa
Projectleider

Sim werkt al meer dan 16 jaar in de financiële dienstverlening met ervaring in bankieren, onroerend goed, financiën, investeringen, pensioenen en fondsen. Sims verantwoordelijkheden bij EQUI omvatten het uitvoeren van financiële en kwalitatieve beoordelingen, marketing, due diligence, projectbeheer en klantrelatiebeheer.

Anthony Page
Curator

Anthony is de Managing Director van Knox House Trust, een toonaangevend bedrijf voor zakelijke dienstverlening en trust. Anthony heeft vanaf het begin een sleutelrol gespeeld in de groei en ontwikkeling van het bedrijf met een bijzondere focus op de divisies van particuliere klanten en familiebedrijven. Hij zit in de Board of Trustees van CasinoCoin, een open source, peer-to-peer cryptocurrency die specifiek is ontworpen voor de gereguleerde online gaming-industrie.


Voor meer informatie, bezoek onze link hieronder :



Auteur door Dico88


Tidak ada komentar:

Posting Komentar